Зворотний дзвінок

Новини ринку металургії

Індійські металурги переходять до 100-процентному контролю якості стали

Сто відсотковий контроль якості своєї продукції збираються впровадити індійські металурги.

Таким чином країна може вийти на одне з провідних місць по виробництву якісної сталі. Міністр чорної металургії Індії Чаудхари Бірендер Сінгх заявив, що сталеливарні підприємства переводяться на режим 100-процентного контролю якості продукції. Він додав, що індійським сталеливарникам відомі проблеми, з якими стикаються споживачі і постачальники. Тому рішення розраховане на довгострокову перспективу.

Сталь використовується в критично важливих галузях, які потребують особливого ставлення до якості матеріалів. Вона є основою безпеки і гарантією збереження здоров'я людей для багатьох сфер, зокрема для створення інфраструктури.

Індійський міністр сказав, що економіка його країни вже зараз є шостою за величиною в світі, але не збирається на цьому зупинятися і планує і далі застосовувати випереджаючі темпи свого розвитку.

Він додав також, що Індія ставить перед собою мету в недалекому майбутньому стати економікою з показником ВВП в 10 трильйонів доларів США. Тому металурги цієї країни ставлять перед собою амбітні цілі вийти з виробництва сталі на показник 300 мільйонів тонн до 2030-2031 рр. І мають намір впевнено просуватися до виконання цього завдання, одночасно займаючись зниженням інтенсивності викидів вуглекислого газу в атмосферу в процесі її виробництва.