Зворотний дзвінок

Новини ринку металургії

Китайське сталеплавильне обладнання пройшло "польові " випробування

Машина для безперервного виробництва ССМ2 була успішно модернізована в 2015 році компанією Primetals Technologies і з тих пір працює без збоїв.

Сертифікат остаточної приймання (FAC) отримала, що пройшла модернізацію, двохниткова ливарна машина ССМ1 китайської компанії Angang Iron & Steel Group Co. Устаткування приступило до виробництва в жовтні 2018 року. Менш, ніж за два місяці було проведено понад 1700 плавок з об'ємом 348 тис. Тонн.

Проект ставив перед собою мету поліпшити якість і збільшити продуктивність випуску продукції. Крім того, фахівці домагалися підвищення гнучкості різних марок сталі і ливарних форм.

Для поліпшення механічних властивостей слябів застосовано сучасне обладнання і постійно вдосконалений технологічний процес. Особливе значення для компанії мало швидке впровадження модернізованого обладнання, щоб мінімізувати простої комбінату.

Обсяг виробництва Angang Iron & Steel Group Co становить близько 35.8 мільйона тонн сталі. Металургійний комбінат в Аньшані провінції Ляонін є одним з провідних виробників сталі в Китаї.

Машина для безперервного виробництва ССМ2 була успішно модернізована в 2015 році компанією Primetals Technologies і з тих пір працює без збоїв.

В процесі модернізації ССМ1 була здійснена заміна механізму розливання металу з контролем рівня формування LevCon, вдосконалена система виявлення відриву Mold Expert, застосована DynaWidth з автоматичним регулюванням ширини, встановлена ​​система вторинного охолодження DynaFlex, яка простежує зміни температури вздовж всього ланцюга.